Meteen naar de inhoud
Home » Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

EIGEN RISICO 

Toegang tot de locatie Escape Experience aan de Raadhuislaan 30 te Berkel en Rodenrijs is geheel op eigen risico.

ANNULEREN
Indien je een afspraak wil of door omstandigheden moet annuleren, dan kun je deze tot 4 uur van tevoren kosteloos verschuiven. Bij een annulering binnen 4 uur of als je niet met de geboekte groep aanwezig bent (no show) op de door jou geboekte dag/tijd, dan kunnen daar kosten voor in rekening gebracht worden.

Annuleringen kunnen per email aan ons worden doorgegeven: info@escapeexperience.nl

BETALINGEN
Bij Escape Experience B.V. kunt u online bij het reserveren van de kamer direct ( online ) betalen via oa Ideal / BanContact , Op onze locatie kunt u tevens met pin of met contant geld betalen.

MINIMUM LEEFTIJD
De minimum leeftijd voor het spelen van “The Artifact” is 17 jaar. Indien jonger dan 17 jaar dan in verband met de moeilijkheidsgraad van de kamer onder begeleiding van een volwassene.

AANTAL PERSONEN “The Artifact”
The Artifact kan gespeeld worden vanaf 3 , tot maximaal 6 ( volwassen ) personen.

AANVANG
Graag vragen wij u 15 minuten voor de daadwerkelijke boeking aanwezig zijn.

AANVULLENDE REGELS

  • Escape Experience B.V en zijn medewerkers mogen ten allen tijden personen die onder invloed zijn van drank/drugs de toegang tot de escaperoom weigeren.
  • Voordat u de escaperoom betreed wordt u gevraagd uw mobiele telefoon / smartwatch op te bergen in een door ons verstrekt kluisje en zijn dus niet toegestaan in de kamer.
  • Escape Experience B.V. vraagt uitdrukkelijk om niet in het openbaar / openlijk op internet de inhoud van de kamer en/of puzzels te bespreken, dit om de beleving voor anderen zo compleet mogelijk te houden.