Huur nu onze
escapekisten

Escape kist huren

Bij Escape experience bieden we de ultieme ontsnappingservaring in de vorm van onze unieke escapekisten. Of je nu een feestje, bedrijfsevenement of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden hebt, onze escapekisten zorgen voor spannende en uitdagende avonturen.

Stap in een wereld vol mysterie en puzzels terwijl je de escapekist opent. Elke kist is zorgvuldig ontworpen met intrigerende raadsels, codes en geheimen die je moet ontrafelen. Werk samen met je team, gebruik je denkvermogen en creativiteit om de mysteries op te lossen en de kist te openen voordat de tijd om is.

Onze escapekisten zijn beschikbaar in verschillende thema’s, kies jij voor de diamantroof of de piratenschat. Elke kist biedt een unieke en meeslepende ervaring.

Onze escapekisten zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren puzzelaars.

Dus waar wacht je nog op? Huur een escapekist bij Escapekistenverhuur en beleef een avontuur vol spanning en plezier. Durf jij de uitdaging aan?

Kosten | 75 euro
Huurtijd | 1 dag (van 10 uur tot 10 uur)
Plaats | Thuis of op onze locatie

Mail gerust voor het huren van een kist!

info@escapeexperience.nl 

De Diamantenroof

In het spannende spel “Diamantroof” ben jij de meesterdief die zich waagt aan de grootste uitdaging van zijn leven: het stelen van ’s werelds meest waardevolle diamant! Gewapend met je vaardigheden en sluwheid, betreed je het ultramoderne beveiligde museum waar de diamant in vitrine tentoongesteld wordt.

Duur | 35-50 minuten
Leeftijd | 12+
Aantal spelers | 1-4 spelers
Moeilijkheidsgraad | medium/hard

De Piratenschat

Stap aan boord van het avontuurlijke spel “De Piratenschat”, waar jij de rol van dappere piraat op je neemt. Vind de verborgen aanwijzingen en overwin de moeilijke puzzels om de verloren piratenschat te bereiken.

Met de spannende puzzels biedt “De Piratenschat” een onvergetelijke ervaring. Durf jij de gevaren te trotseren en de ultieme schat te vinden?

Of boek een escaperoom