Een spannend kinderfeestje geven in een escaperoom?

Wat is nou leuker dan een spannend kinderfeestje in een echte escaperoom! Bij ons spelen de kinderen zelf de escaperoom. Ze zullen de kamer in gaan met iemand uit ons team. We leggen de puzzels aan hen uit indien nodig en zorgen dat ze die op de juiste manier uitvoeren. Hoe jonger hoe intensiever wij hen helpen. 

We hebben graag dat de ouders/begeleiders die deze kamer nog nooit gedaan hebben niet mee de escaperoom in gaan. Dat geeft je de mogelijkheid de kamer zelf nog eens te spelen met je vrienden, familie of collega’s. Want reken maar dat je achteraf nieuwsgierig wordt van uw kinds enthousiasme!’

Aantal kinderen | 3 t/m 7
Aangeraden leeftijd | Vanaf 8 jaar
Duur | 60 minuten
Prijs | Kosten gekozen escaperoom 
De prijs is incl. onbeperkt limonade. Andere dranken tegen betaling.

De overige ruimte / showroom kan gebruikt worden voor eventueel eigen bedachte activiteiten en/of cadeautjes uitpakken. Dit is wel onder begeleiding van volwassenen.

Cadeautjes uitpakken en meer

Voor of na de escape is het mogelijk om samen met de vriendjes en vriendinnetjes gebruik te maken van de showroom om bijvoorbeeld cadeatjes uit te pakken of taart te eten. Wensen jullie langer gebruik te maken van de ruimte, dan vragen wij hier 10 per half uur voor. (personeelskosten)

Kinderfeestje

Belangrijke informatie

Het vastgestelde tijdslot voor de escaperoom staat vast ivm groepen die voor of na jullie komen. Hou hier wel rekening mee!

Je kunt gratis parkeren op ons terrein en volwassenen kunnen wachten in onze lounge. 

Voor vragen | info@escapeexperience.nl